ÉLETMÓD -TANÁCSADÁS
 visszajelzések     Kedves olvasóik-kérdezőink köszönjük a visszajelzésetek, melyek megerősítenek bennünket, a munkában, hogy segítségre, hitre, és egy kis csodásra mindenkinek szüksége van
Visszajelzések
Kedves Lányok!
 Nagyon-nagyon köszönöm a gyors válaszotokat. Mindig minden úgy van ahogy ti mondjátok. Csodálatosak vagytok.
Jó éjszakát kívánok nektek.    Jó pihenést.
 
       Üdvözlettel, angyali szeretettel:  ERIKA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Kedves Tünde!

 Nagyon köszönöm erre nem is számítottam,hogy ilyen gyorsan válaszolsz,hisz tegnap este beszéltünk.Nem tudom,hogy köszönjem meg,hogy mindig tettre kész vagy nem tudok olyat kérni tényleg amibe ne segítenél,amilyen hamar csak teheted,maximálisan megteszel mindent.!Pedig mint köztudott Te is csak emberből vagy,és pihenés helyet,képes vagy az estédet is segítségre fordítani,azt hiszem most sokak nevében mondhatok köszönetet.Üdv:Év

Jó pihenést kívánok!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szia Kedves Tünde!
 
2 hónapja jósoltál nekem, azért hagytam benne a levelezésünket, hogy lásd miről volt szó. Biztos vagyok benne, hogy nem emlékezhetsz mindenkire, így talán könnyebb.
Igazából csak helyzet jelentést tennék, és köszönetet mondanék Neked!
2 hónap alatt szinte hétről hétre, most pedig talán napról napra egyre erősebben kötődünk egymáshoz.  Már Ő is erősebben kötődik hozzám mint eddig. Már mondja, hogy szeret és érezteti is velem. Úgy ahogyan azt jósoltad, valóban picit felpörögtek az események és valóban egy boldog időszakom van most. Voltak nehéz pillanatok, ahogyan azt mondtad is, de iszonyatosan nagy erőt adott a jóslatod. Ezt a mondatodat kimásoltam
".........mértékletességre  türelem......... Ha így teszel, minden rendben lesz..... " és felragasztottam a könyvjelzőmre.
Mikor nehezen viseltem a hiányát és éreztem, hogy baj lesz, ezt olvastam. Ez adott erőt ahhoz, hogy türelemmel várjam a jelentkezését. Nagyon sokat segítettél, és hiszem, hogy ez adott erőt ahhoz, hogy ne adjam fel. Nagyon hálás vagyok! és köszönöm Neked!
Mindazt az erőt, amit akkor adtál, mikor jósoltál, és amit akkor mikor nehezen viseltem a dolgokat és csak elolvastam újra meg újra. Köszönöm az útmutatást is, rengeteget segített szintén. És bár tudom, hogy Te fél évet mondtál, mire beteljesedik a kapcsolatunk, és még csak 2 hónap telt el. De már egyre erősebbnek érzem magam, és egyre erősebbnek, biztosabbnak érzem a szerelmünket.
Már hiszek magamban, hiszem, hogy szeret, és hiszem, hogy valóban közös a jövőnk.
 
Nagyon köszönöm az erőt és a segítségedet!!!
 
u.i.: Bocsánat, ha érzelgősre sikeredtem, de nagyon boldog és szerelmes vagyok. Ilyet én még soha nem éreztem.
Szia!
Egy boldog nő
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Tünde,
 
Sikerült!!!! Az autót eladtuk!!!!! Köszönöm a segítségedet!!!
Hihetetlen, hogy az új tervvel kapcsolatban minden nagyon jól megy. 2 hónapja találtam egyik napról a másikra német tanárt, most az elhatározás után az autó is elment, így tudunk albérletbe kauciót fizetni.
 
Jövő hónapban, ha kapok fizetést, kérni fogom mind a négyünkre a védőburkot tőled, hihetetlen, máris mennyit segítettél, sokszor csak azzal, hogy leírhattam, mi bánt.
 
Nagyon szépen köszönöm, hogy küldtél ránk áldást!!!!!!!!!!!!!!!!!
El sem tudom mondani, milyen sokat jelent ez nekem.
Nagyon hálás vagyok!
 
Nagyon nagyon nagyon köszönöm!!!!
Holnap majd még írok, remélem nem baj.
 
Sok szeretettel gondolok Rád,
Zsuzsi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Kedves Tünde
Nagyon-nagyon köszönöm. Isten áldjon érte.  Nem is képzeled mekkora terhet, vennél le rólam. Elég nekem megküzdeni a mindennapjaimmal, a gondjaimmal, és azzal hogy kapcsolatom sokáig tartson, mert boldog vagyok. De van ami nagyon megkeseríti az életem.
 Igaz személyesen nem ismerlek de, tudom milyen sok a dolgod, lelkiismeretesen teszed. Kevés ilyen embert ismertem meg az életem során. Még egyszer nagyon köszönöm.

 
Szép napot!
Éva
……………………………………………………………………………………………..

 
Szia Kedves lányok!
Már többször gondolkodtam azon, hogy mikor és mennyit alszol, alusztok, amikor sokszor éjjel, késő este még az emberek sorsával fárasztjátok magatokat, s reggel pedig a Nappal versenyeztek!
Köszönöm újból a válaszod!

Margit
……………………………………………………………………………………………..

 
Kedves Tünde!
Szeretném megköszönni a védőburkot, mert tényleg bevált:) azt kívántam magamnak, hogy a köv. két évben sikerüljön megszereznem a diplomámat, tehát ezért minden vizsgán jól teljesítsek. Múlt héten - 3 vizsgám volt és meglettek, ráadásul jó jegyeket kaptam, 2 db 3ast és 1db 4est:) a lelkesedésem az óta is töretlen, most pl a héten megírom a polgári eljárásjog házi dolgozatomat, és utána, pedig az évfolyam dolgozatomat. Remélem, tényleg megtérül a befektetett energiám és félévkor is ilyen sikeres, leszek:)
 Bár ezt az energiatöbbletet a sportnak is köszönhetem, mert mindennap időt szakítok arra, hogy legalább egy órát mozogjak:) A védőburokra visszatérve, még kb 1 hónappal ezelőtt írtad, hogy egy kis tasakot össze kell állítanom. Leírod nekem, mit tegyek a tasakba?:) Köszönöm a válaszodat előre is! Minden jót! D.
Te egy Tündér vagy! De nem lett volna olyan fontos, hogy a hét- végedet rá áldozd, de csak este tudom el olvasni, mert nem sokára elkell mennem, de köszönöm ,s jelentkezem, ha van gondom.

Sok szertetel Éva

……………………………………………………………………………………………..

 
Üdvözöllek Kedves Tünde!
Minden részvétem, hogy ennyíen zaklatunk.
Tiszta idegbolond vagyok, már, ebben a nagy bizonytalanságban. Hát ugye nemrég írtam neked, de az óta semmi fejlemény, a munkahellyel kapcsolatban. Minden lehetőséget megragadok, esküszöm, mindenhova jelentkezem, ahova csak hirdetik, de nem akar összejönni. Úgy el vagyok már bizonytalanodva, azért, hogy az ember 58 éves, az nem azt jelenti, hogy le van írva. Nem dicsérem magam, de biztos helyt tudnák álmi, úgy, mint akár melyik fiatal. Én különben is, igazi örökmozgó ikrek vagyok. Imádom a pörgést, az embereket, ugye megszoktam 30 év vendéglátás alatt. Megint jelentkeztem egy helyre ,nem tudom sikerül e?? Kedves Tünde, Te olyan sok erőt, bizalmat adsz nekem, szinte ebből élek!! Megmondom őszintén, nem is annyira a pénz motivál, hanem, a közösség az emberek. Hátha tudnál valami biztatót mondani, Kedves Tünde!
Nagyon Tisztelem, és köszönöm, a munkádat.
Tisztelettel. Varga Mihályné. Juci.

……………………………………………………………………………………………..

  Kedves Tünde, igaz bízok benned, mert nélküled azért nem értem volna el ekkora előrelépést, magamat illetően, és hogy -még ha jó párszor elfordul is hogy  "megbillenek" - azért fejlődtem türelem és kitartás szintjén.

Szabó Anita
……………………………………………………………………………………………..

Kedves Tünde!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elkészítetted a kivetést.
Igazán jó híreket mondtál nekem, és nagy segítség, hogy tudom, mire kell figyelnem. Remélem így lesz elég erőm és türelmem kivárni, míg beteljesedik a szerelmünk.
Nagyon köszönöm a segítségedet és a megerősítést!

Üdvözlettel: Anita
……………………………………………………………………………………………..

Szeretettel köszöntelek, természetesen egy kérdéssel szeretnélek ostromolni.
Nézd meg légy szíves, ha lehet, hogy a nőgyógyászati rendellenességem betegség, vagy csak átmeneti állapot. Mennyi idő, hogy rendbe jöjjek?
Nagyon szépen megköszönöm, ha segítesz, mert eddig, amit válaszoltál, az mind, mind nagy segítség és igaz volt. Köszönöm Neked, Te vagy a nyugtatóm.
Üdvözlettel: Mari
……………………………………………………………………………………………..

Szia Kedves .

Gyönyörű az utolsó gondolatod! Annyira tömör és tanulságos, hogy az agyamba és a lelkembe véstem! Olyan, mint egy népi bölcselet, de ahogy olvasod, mégis úgy érzed, e mondat erejéig kapcsolatban vagy Istennel, s most már Ő vigyázni fog rád, hogy jobban tudj vigyázni magadra! Én így éreztem!
Köszönöm, hogy ezt átérezhettem!

Napsütéses, és pihentető hétvégét kívánok mindenkinek

Szerda, 2019-10-23, 4:20 PM
Üdvözöllek Vendég
Főoldal | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Ingyen kártya jóslások [2]
Ingyen kártya jóslások
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 326
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2019