ÉLETMÓD -TANÁCSADÁS

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Ingyen kártya jóslások [2]
Ingyen kártya jóslások
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 334
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

                                         


      

                                                                  Nyugati csillagjegyek
 

                                            


                 Vízöntő
      január 20 - február 17.
A Vízöntő a mai kor embere. Idealista, eredeti, függetlenségre vágyó típus. Forradalmár és újító, bár alapvetően nem akar harcolni. Nem tűri, hogy elnyomják és uralkodjanak rajta. Valahogy mindig eléri, hogy önálló és független lehessen.Nem szereti a szokványos dolgokat, untatják a konvencionális, kitaposott utak. Objektív látásmóddal rendelkezik, ha egy külső véleményre van szükségünk, hozzá biztosan fordulhatunk. Lázadó természete miatt direkt az ellenkezőjét teszi annak, mint amit elvárnak tőle. Tudatosan távol tartja magát az érzésektől, a szenvedélytől. Különös dolgok érdeklik, furcsa neki a világ, mintha nem is a földön élne.Szereti az embereket, igazi társasági ember. Bár sokszor különcnek tartják, mégis mindenkit szórakoztat humorérzéke és éles esze. Szereti a mélyebb beszélgetéseket is, ilyenkor felszínre kerülnek erős etikai és morális elvei. Gondolkodása liberális, nincs benne semmifajta előítélet. Ragaszkodik ahhoz, hogy céljait a saját elképzelései szerint valósítsa meg, és ettől nehéz eltéríteni. Kitartóan, állhatatosan küzd az eredményért, melyre aztán nagyon büszke. Jó felfogású, könnyen tanul új dolgokat. Szereti a művészetet és a tudományt. Kiemelkedően fontosak számára baráti kapcsolatai, rá mindig lehet számítani, segít, ha baj van. Viszont a saját kis világába és magánéletébe nem szívesen enged be senkit.Munkájában általában vezető beosztásban találjuk meg, aki csapatával biztosan halad a siker felé. Bízik az emberekben, hibáikat elnézi és általában a jó oldalukat veszi tudomásul. Népszerűségnek örvend munkahelyén is. Informatika, kommunikáció, tudomány, szinte bármilyen területen sikeres lehet, ha kibontakoztathatja újító képességét.Párkapcsolatában is a függetlenségét igyekszik megőrizni, zavarja, ha kapcsolata már nagyon szorossá válik. Nem könnyű vele, mivel kiszámíthatatlansága miatt sosem lehet kiigazodni érzésein. Ami igazán vonzza, az egy művelt és nyílt partner, akivel jó barátságban tudja élni az életét. 

 
                 Halak
      február 18 - március 19.
         Érzékeny, szerény és alkalmazkodó személyiség, sok intuícióval és gazdag fantáziával megáldva. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul.Kettős természetének köszönhetően hangulata változékony, de alapjában véve kedves és szelíd. Szeret álmodozni, ami sok művészi alkotás ihletét adja számára. Színes álomvilága után a zord valóság depresszióssá teheti, főleg ha visszaélnek jóindulatával és segítségével. A mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Sok csalódás érheti, mivel először mindenkiről a jót feltételezi. Bár többnyire igyekszik a háttérben maradni, csak akkor érzi jól magát, ha nagy nyüzsgés van körülötte. Munkájában a kreativitására és művészi hajlamaira érdemes alapoznia, de ha nem festőként, vagy szobrászként éli az életét, akkor mindenképp olyan emberekkel kell kapcsolatban lennie, akiknek a hozzá hasonló együtt érző és segítőkész emberekre van szükségük.Párkapcsolatban mély érzésű, odaadó partner, igazi szentimentális típus. Fontos számára, hogy párja is hasonló érzéseket tápláljon iránta. Gyengéd és empatikus, hosszú távon ragaszkodik választottjához.
 
     
 
                     Kos
     március 20 - április 19.
 
   

Spontán, bátor, kezdeményező típus. Nehéz vele felvenni a tempót, mindenbe gyorsan belevág és gyorsan be is akarja fejezni. Robbanékony, versengő, ambiciózus.Sokszor kerül összeütközésbe környezetével és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc nem töri le. Számára időpazarlás a lassú tempó, ha nem rohanhat, hajlamos elbizonytalanodni. Szereti a kalandokat, a változatosságot. Otthonában a praktikumra törekszik, lakásában csak a hasznos dolgoknak van helye. Nem gyűjtő típus.Őszinte, nyílt és szeretetre éhes. Keresi a kihívásokat, a szabadságot, másokat irányítani próbál, ő viszont nem tűri el, hogy parancsoljanak neki. Döntéseit egyedül hozza, nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő akar. Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá. Fontosak számára igaz barátai és nem veszi körül magát úgynevezett haverokkal. A munkahelyén szereti a kihívásokat, a kreatív feladatokat, szeret társaságban dolgozni, leginkább azt a munkahelyet részesíti előnyben, ahol mindig történik valami. Nem érzi jól magát az unalmas, egyhangú légkörben. Erős a pénzszerzés utáni vágya, becsületes, ezért saját erejéből gazdagodik meg.Párkapcsolatait a legtöbb esetben ő kezdeményezi. Olyan partner ideális a számára, aki fel tudja venni gyors tempóját, és tudja is tartani vele lépést.

 
 
                 Bika
     április 20 - május 19.

    Nyugodt, stabil, kitartó ember, aki mindig az állandóságot részesíti előnyben. Döntéseit, cselekedeteit megfontolja, biztonsági játékos.Kisugárzásában van valami elbűvölő és a harmonikus, nem csoda hogy szeretnek a társaságában lenni. Fontosak számára megszerzett javai, ragaszkodik is mindenhez, amit ő maga teremtett meg. A feladatokat az elejétől a végéig módszeresen és állhatatosan elvégzi.Fontos számára a testi kontaktus és a fizikai világ örömei. Nagyon szeret enni! Vonzza minden, ami szép, a művészet, a zene. A megfontolt, kényelmes tempó jellemzi, nem kapkod, sőt a sürgetés, siettetés kifejezetten idegesíti. Gyakorlatias, nem szereti a pazarlást, és magasra teszi a mércét. Ragaszkodik elképzeléseihez, makacs természet. Kerüli a kockázatot, főként, ha pénzügyekről van szó. Munkájában vezetőként és beosztottként is tud érvényesülni. Kitartó, szorgalmas és lelkiismeretes. Kollégáival jó kapcsolatot alakít ki.Házasságra hosszas megfontolás után szánja el magát, igyekszik különböző helyzetekben megismerni a partnerét, alaposan megismerni hűségét, tűrőképességét, áldozatkészségét. Párjának őszinteséget, hűséget és forró érzelmeket nyújt. Rendkívül kellemes, szórakoztató társ.

 
 
              Ikrek
  május 20 - június 20.


Örökös mozgásban van, célja új ismeretek szerzése és továbbadása. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Nyugtalan és kíváncsi, kezdeti fellángolása az új dolgok iránt gyorsan elmúlik.Közkedvelt társasági ember, aki mindig tud valami aktuális pletykát, érdekes információt. Igen szerteágazó a tudása, viszont eléggé felületes. Nem az információk mélysége, hanem mennyisége izgatja. Szeret körmondatokban fogalmazni és nagyot mondani. Az Ikrek emberben mindig jelen van a kettősség érzése. Bár széles körre kiterjeszti ismereteit, néha mégis csak a dolgok felszínét látja meg. Eléggé szétszórt tud lenni. Munkájában is tele van ötlettel, talpraesett, és sokoldalú és ötletes, emellett nagyon laza és könnyed. Mindenről van véleménye, ami el is akar mondani. Intelligenciája és gyors felfogóképessége miatt bármilyen vállalkozásba belefoghat, arra kell figyelnie, hogy tartson is ki. Ehhez jobb, ha segítséget vesz igénybe, olyan valakit, aki kompenzálja szétszórtságát. Szerelmi életében is egyszerre több mindenkiért tud rajongani, könnyen ismerkedik, szereti a kalandokat. Nehezen kötelezi el magát, és nem könnyű fenntartani az érdeklődését.

 
 
              Rák
  június 21 - július 21.

     Érzékeny, intuitív, harmóniára törekvő ember. Igen gyorsan alkalmazkodik mások szokásaihoz vagy véleményéhez. Könnyen megsértődik, és visszahúzódik a rák páncélzata mögé, és minden erejével igyekszik elrejteni puha és sérülékeny bensőjét.Mindig kész a külvilágból származó élmények befogadására, hangulata az eseményekkel párhuzamosan, éles váltásokkal tarkítva, állandóan változik. Látszólag képes alkalmazkodni az új körülményekhez, beilleszkedni az új helyzetekbe, ez azonban csak látszat, mely tudatos konfliktuskerüléséből, védekezésből fakad. Aki közelebbről ismeri, nem is tartja őt nagy alkalmazkodónak.Alapvetően az érzelem uralkodik magatartásán, bizonyos emberek iránt leküzdhetetlen ellenszenv alakulhat ki benne. Ezért a Ráknak szinte mindig vannak ellenségei. A környezetétől függően alakulnak ki képességei, szokásai, és ennek megfelelően foglalkozik saját magával. Ezért jó, ha intelligens és jó emberek veszik őt körül, mert akkor hozzájuk fog hasonlítani. Munkahelyén igazságos főnök, vagy szolgálatkész beosztott. Lelkiismeretes, szorgalmas, és szigorú rendet tart. Kollégáival korrekt, mindent számon tart. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. Olyan partnerre van szüksége, akit erősnek lát, akire felnézhet. Cserébe vállalja az odaadó szeretetet, az alárendelt szerepet és lesi párja minden kívánságát. A szerelemben érzelmes és gyengéd. Életcélja a családjával való törődés.

 
               Oroszlán
   július 22 - augusztus 22.
         Testileg és lelkileg erős, pozitív kisugárzású ember. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Vezetésre született, bízik önmagában és másokban is. Szenvedélyes, erős akaratú, felelősségteljes.Szereti és élvezi az életet. A gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos, hiúsága folytán szeret dicsekedni. Nem ijed meg a kockáztatástól, ha ez lehetőséget ad a meggazdagodásra. Szeret mindenben önállóan döntést hozni, mások tanácsát nem szívesen fogadja el. Kevés igazi barátja van, mert nem sokan képesek elviselni magas energiaszintjét, sokszor gőgös és fölényes stílusát.Aki jobban megismeri, tudja, hogy érző lélek és arany szív van a büszke felszín alatt. Nem viseli el, ha megkérdőjelezik, ha megbántják hiú lelkét, ilyenkor dühössé és agresszívvá válhat. Szerencsére nem haragtartó, és gyorsan elszáll a dühe. Szereti a kényelmes életet, jellemző rá a lustaság is.Munkahelyén kitűnő szervező, vezető egyéniség. Szeret reprezentálni, mindent meg is tesz, hogy magas pozícióba kerülhessen. Szeret parancsolgatni és irányítani. Az állandó kapcsolatok híve, olyan pár illik hozzá, aki felnéz rá és tiszteli őt. Szüksége van az elismerésre a magánéletben is. Családja számára mindent megteremt.

 
                       
                     Szűz
    augusztus 23 - szeptember21.

        Előrelátó, megbízható és rendszerető. Szorgalmas, művelt és fejlett intellektuális képességekkel bír, józaneszű, módszeres és elemző. Mindent előre megtervez, minden cselekedetének célja van.Gyakorlatias, gyors felfogású és kiszámítható. Könnyen, belemerül a részletekbe, sőt előfordul, hogy az egészet már nem is látja. Jó az memóriája, szeret tanulni és dolgozni is. Kötelezettségeinek teljesítése megelégedést, megnyugvást, sőt boldogságot jelent számára.Figyelnie kell arra, hogy önzetlenül is tegyen dolgokat másokért, és elfogadja természetüket, motivációikat. Vigyáznia kell arra is, hogy fejlett kritikai érzékével ne bántson meg másokat. Hajlamos túlzott aggodalmaskodásra és körülményeskedésre is.Munkájában jó logikai és üzleti érzékét kell kamatoztatnia. Pontossága és precizitása miatt nagyon jó munkaerő. Jó szervezőkészségét, rendszeretetét elismerik.Párválasztásában válogatós, de ha megtalálja az igazit, kapcsolatában és családjával a végsőkig önzetlen, bármit megtesz szeretteiért. Igényli a biztonságot, érzelmileg és anyagilag is szüksége van tartalékokra.

                
 
                  Mérleg
szeptember 22 - október 22. 
          

         
Kedves, diplomatikus, kiegyensúlyozott egyéniség. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, nyílt és empatikus. Igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, mivel szereti elkerülni a konfliktusokat.A középút embere, kerül mindenfajta szélsőséget viselkedésében, kapcsolataiban. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Mindent elkövet, hogy nyugalmat és harmóniát teremtsen maga körül. Annyira békepárti, hogy még az igazságtalanságok ellen sem lép harcba. Toleráns és tapintatos másokkal szemben. Képes objektív lenni, meglátni a dolgok mindkét oldalát. Nem a tettek embere, hanem a kivárásé. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Szereti szép dolgokkal körbevenni magát, jó ízlése van.Munkájában legjobb, ha emberekkel kell foglalkoznia, akkor teljesedik ki, ha beszélgethet velük, szórakoztathatja őket, vagy segíthet nekik. Bármilyen ügyintézés, ügyfélkapcsolati munka közel áll hozzá. Munkájában is kerüli a konfliktusokat és döntéseket sem hoz szívesen. Szerelmi életében sok a kaland, flört és hódítás, kitűnő táncpartner. Ha megtalálta párját, akkor kapcsolatában az ő akaratát képes a sajátja elé helyezni, gyakran kifejezetten jól érzi magát az alárendelt szerepben.

 
 
                Skorpió
 október 23 - november 21.

        Érzékeny, áldozatkész és céltudatos. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. Az érzelmi hullámzásból új energiát nyer, amíg mások elfáradnak, ő feltöltődik. Energiái vonzzák az embereket, remek beszélgetőpartner. Az önvédelem és öngyógyítás mestere.Az életben mindent ki akar próbálni, és céljai érdekében kiválóan összpontosítja energiáit. Nem fél semmitől, nincs vesztenivalója, bárkivel szembe megy. Titkait nem osztja meg senkivel. Mélyen belelát az emberekbe, érzékeny azok energiáira.Érzékenysége miatt könnyen megsértődik, pedig legtöbbször nem is akarják bántani. Sérelmeit elraktározza, semmit nem felejt el, és kivárja a megfelelő pillanatot, hogy megtorló szúrása a legjobban fájjon.E jegy szülöttei mutatják a legszélsőségesebb változatokat. Lehetnek gonosztevők és szentek is. Kifejezetten vonzódik az ezoterikához, a valláshoz, a természetfelettihez és ő maga is titokzatos. Sokat foglalkoztatja az élet és halál kérdése, de ezt legtöbbször letagadja.Szereti a kihívásokkal teli foglalkozásokat, nem retten meg az új dolgok elsajátításától, igazából szinte minden területen sikeres lehet a munkában is. Bátran kiáll a számára fontos ügyek mellett. Jó tárgyalópartner, és általában győztesként kerül ki a vitás helyzetekből. 

A szerelemben, szexualitásban is a szélsőségek jellemzik és a hatalmas energiákat mozgat meg. Családjáért minden áldozatra képes, viszont a féltékenység is jellemző rá.

 
                    Nyilas
  november 22 - december 20.

         Energikus, érdeklődő és színes egyéniség. Fontos számára az élet élvezete, könnyen lelkesedő ember, mindenbe szívesen vág bele. Jó humorérzékkel rendelkezik, derűs, barátságos modora vonzza az embereket.Rendkívül mozgékony, mindig úton akar lenni, új tájakat, embereket megismerni. Így is szeretné bővíteni tudását és tapasztalatait, emellett az utazás a függetlenség és szabadság érzését is nyújtja számára. Gyűjti a címet, a pozíciót, vonzzák a magasabb szintű eszmék, művészi és vallási értékek. Baráti körében is több olyan embert találunk, aki már valamilyen hírnévre szert tett. Szeretne ő is kiemelkedni a tömegből, fejlődni, jobbá válni. Mivel mindig előrébb szeretne tartani, az elégedetlenség érzése lehet rajta úrrá. Időérzéke nem túl jó, figyelnie kell a határidőkre és a megbeszélt időpontokra. Gyakran foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria.Munkahelyén lelkes és optimista, szereti csillogtatni tudását, munkája eredménye általában jobb, mint amire számítanak. Aggódik, az anyagi biztonsága miatt, ezért néha munkahelyén megalkuvóvá válik. A szerelemben is jellemzi a gyors lelkesedés, sokszor esik szerelembe. Kapcsolataiban szabadságra vágyik, viszont ő is szabadságot ad társának is. Nehezen szánja magát családalapításra, s ha végre mégis, akkor sem marad otthonülő típus.

 
                
                    Bak
 
 december 21 - január 19. 
           

           Komoly, határozott, céltudatos ember. Amit megígér, minden körülmények között igyekszik megtartani, amibe belefog, azt pedig mindenáron véghezviszi. Elfogadja a törvényeket és a világ rendjét, nem is akar változtatni rajtuk.Mindenben a minőség, és a márka fontos számára, csak egyszer vesz meg valamit, ha kell, akkor nagyon drágán. Kevésbé luxuscikket, mint inkább tartós dolgokat vásárol, a praktikusság számára elsőrendű. Gyakran pesszimista, de ez inkább csak védekezés nála, hogy kellemesen csalódjon.  Nagy önfegyelemmel és felelősségtudattal rendelkezik, testileg és lelkileg is erős ember. Általában az esze vezérli és nem a szíve. Nehezen barátkozik, mivel zárkózott típus, nem szívesen adja ki magát. A Bak általában türelmes, gyakorlatias és meglehetősen szégyenlős. Szívesebben marad a háttérben, kerüli a reflektorfényt.Párkapcsolatai tartósak és konzervatívak. Bár nehezen szeret meg másokat, aki mellett elkötelezte magát, ahhoz ragaszkodik. A szerelemben hűvös és tartózkodó. Későn érő típus, őt kell meghódítani, és nem rá várni, hogy kezdeményezzen. Idősebb korára nyitottabbá és derűsebbé válik. Munkájában, sok esetben karrierista és kemény. Akkor lehet sikeres, ha olyan munkahelyet választ, ahol szükség van komolyságára és józan gondolkodására. Bármely cég számára aranyat érhet megvesztegethetetlensége és becsületessége. Jó szervező.
 

 

  
Belépés
Keresés
Naptár
«  Szeptember 2021  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Copyright MyCorp © 2021