ÉLETMÓD -TANÁCSADÁS

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Ingyen kártya jóslások [2]
Ingyen kártya jóslások
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 334
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Ima lélektársunk megtalálásáért

 

 

 

Istenem! Kérlek téged és a romantika Angyalait, segítsetek nekem abban, hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal. Kérlek, vezess engem, hogy megtalálhassam lélektársamat, segíts, hogy találkozhassunk, és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást. Kérlek segíts olyan körülményeket teremteni, melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal. Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban, testemben és érzelmeimben, melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben. Segíts, hogy meghalljam és követni tudjam isteni vezettetéseidet, amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz, és segíts élvezni azt. Tudom, hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem, mint én öt. Mindketten kérjük, hogy segíts nekünk összetalálkozni, és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását. Köszönöm.

 

 

 

   

Ima egy meglevő kapcsolat meggyógyításáért

Szeretett Istenem! Kérlek téged és az angyalokat, segítsetek meggyógyítani szerelmi életemet. Szándékomban áll elengedni minden, még bennem élő engesztelhetetlenséget önmagam és társam felé, és kérem az Angyalokat, hogy tisztítsanak meg minden haragtól és sértődöttségtől most. Segíts kérlek, hogy én és a társam a szeretet tekintetével tudjunk egymásra nézni. Kérem, hogy hibáink minden következménye törlődjön el az idő minden terjedelmében. Kérlek, segíts társamnak is, hogy harmóniában barátságban, romantikus szerelemben, tiszteletben, őszinteségben és igaz szerelemben élhessünk. Kérlek, újítsd meg szerelmünket. Köszönöm.

 

 

 

 

 

 

 

Ima a fogantatásért

Istenem! Olyan sok szeretet van bennünk, és párommal szeretnénk ezt a szeretetet megosztani. Kérünk téged és az Angyalokat, segítsetek nekünk, hogy megfoganjon a gyermek. Kérlek, küld el az egyik legragyogóbb, legvidámabb lelket az életünkbe, hogy ö lehessen a gyermekünk. Köszönjük!

 

 

 

 

Ima munkahelyi konfliktusok megoldására

Istenem! Az a leghőbb vágyam, hogy munkavégzés közben boldog legyek, és segítségedet kérem, hogy békét találhassak a munkámban. Kérlek segíts, hogy megértsenek, és hogy én is mindenkit megértsek, akivel kontaktusba kerülök. Kérlek, szabadíts meg minden félelemtől, ami konfliktusokhoz vezethet munkahelyi kapcsolataimban. Kérlek, Te és az Angyalok, vezessetek olyan munkakörökhöz és feladatokhoz, amelyek megfelelnek képességeimnek és érdeklődésemnek. Most vizualizációm, hogy boldogan ébredek fel reggelente, amikor dolgozni indulok, és kérem a segítségedet, hogy ez valóra is váljon. Ámen.

 

 

 

                                                                                       Ima egy új munkahelyért

Szeretett Teremtőm! Tudom, hogy útmutatást adsz nekem egy új munkahely megtalálásához, és kérlek, segíts, hogy észrevegyem az ajtókat, amelyeket most nyitsz meg előttem. Kérek nagyon világos és egyértelmű jeleket, amelyek elvezetnek engem az új munkahelyhez, ahol tehetségemet és érdeklődésemet értelmesen kamatoztathatom. Kérlek, segíts, hogy tudatában legyek annak, hogy megérdemlek egy csodálatos új munkahelyet, és nyugtasd meg a bennem lévő idegességet az interjúk alatt. Kérem, az Angyalok segítsenek önbizalmam és bátorságom megerősítésében, és segíts, hogy abban a biztos tudatban legyek, hogy segítesz nekem. Ámen.

 

 

 

 

                                                    

 

 

 

 

 

Elég, ha az ember elhiszi, hogy léteznek angyalok, elég, ha szüksége van rá. És akkor megmutatkoznak, és ragyognak, mint a hajnal első fényei.

 

 

                                                                                                                                                                                                                         Paulo Coelho

 

Belépés
Keresés
Naptár
«  Szeptember 2021  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Copyright MyCorp © 2021